De spoofar Zlatan-filmen i protest mot Kina

Organisationen SHRIC har gjort en pastisch på Zlatans Volvo-film för att uppmärksamma Kinas brott mot mänskliga rättigheter
Bild ur filmen "Made by China"

Bild ur filmen “Made by China”
Volvos Zlatan-film är dubbelmoral. Det menar organisationen Supporting Human Rights In China, SHRIC. För att fästa uppmärksamhet på det organisationen menar är Kinesiska brott mot mänskliga rättigheter, så har den producerat en egen version av reklamfilmen.

“Affärer med den kinesiska terrorregimen är att ge stöd åt övergrepp, tortyr och förföljelse. Det är skamligt att vilja associera sitt varumärke med den kinesiska regimen. Det var skamligt av Volvo att sälja ut ett svenskt varumärke till dem, och det är ännu mer skamligt att sen vilja ge sken av svenskhet i den reklamfilm som de nyligen publicerat”, skriver organisationen i ett pressmeddelande.

Krister Berntsson

Krister Berntsson

krister.berntsson@resume.se

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *