Filmvisning: Human Harvest

FILMVISNING: Human Harvest

När de första rapporterna läckte ut från Kina år 2006 om att statliga sjukhus dödade samvetsfångar och sålde deras organ, så verkade det alltför otroligt och fasansfullt.

Men allteftersom forskare runtom i världen – bland dem två fredsprisnominerade kanadensare, människorättsadvokaten David Matas och den tidigare parlamentsledamoten David Kilgour – började undersöka saken, framträdde den verkliga situationen. Deras bevis visar att tiotusentals oskyldiga människor har dödats på beställning, för leverans av organ till den illegala transplantationsindustrin.
Historien om hur Matas och Kilgour kämpar mot detta storskaliga brott mot mänskligheten, är en fängslande berättelse om både deras avslöjanden och om outsäglig fasa. Filmen har vunnit de största film- och journalistpriserna 2015, bl a Peabody Award.
http://www.humanharvestmovie.com/

Varmt välkommna och dela gärna eventet med era vänner!

Arrangörer: International Society for Human Rights-Sweden,
Epoch Times Sverige, Svenska föreningen för Falun Dafa,
SHRIC- Supporting Human Rights in China.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *